338.439.6
З-12
.
Організаційно-економічні засади забезпечення якості харчових продуктів в системі національної продовольчої безпеки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством : захищена 11.04.2017 / Ю. В. Забарна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], . - 23 с. - Бібліогр.: с. 19-20

УДК
338.439.6
338.246

Ключові слова: якість -- харчові продукти -- організаційно-економічні -- засади -- національна безпека -- продовольча безпека -- світова проблема -- продовольча проблема -- якість продовольства -- безпечність продовольства -- якісні параметри -- ринок -- органічне виробництво -- державне регулювання -- регулювання якості -- качество -- пищевые продукты -- организационно-экономические -- основы -- национальная безопасность -- продовольственная безопасность -- мировая проблема -- продовольственная проблема -- качество продовольствия -- безопасность продовольствия -- качественные параметры -- рынок -- органическое производство -- государственное регулирование -- регулирование качества -- food quality -- organizational basis -- economic basis -- the national food safety -- the world's food problem -- food safety -- food qualitative characteristics -- the organic market production -- the national quality regulation --
Додаткові точки доступу: