
>
664.68
Д 30
Демічковська , Мирослава Павлівна.Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / М. П. Демічковська ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2013. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: борошняні кулінарні вироби -- дієтичні добавки -- карагінани -- морські водорості -- цистозіра -- мучные кулинарные изделия -- диетические добавки -- каррагинаны -- морские водоросли -- цистозора -- flour culinary products -- dietary supplements -- carrageenans -- seaweed -- cystosis --
Анотація:
Встановлено, що використання функціональних композицій з білково-жирової добавки "Супер" ЕКО, дієтичної добавки з морської водорості чистозіри, карагінану забезпечує утворення тістового та фаршевого напівфабрикату, наближеного за структурно-механічними показниками до традиційного тіста та фаршу.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Д 30
Демічковська , Мирослава Павлівна.
УДК | |
664.68 | |
613.292 |
Ключові слова: борошняні кулінарні вироби -- дієтичні добавки -- карагінани -- морські водорості -- цистозіра -- мучные кулинарные изделия -- диетические добавки -- каррагинаны -- морские водоросли -- цистозора -- flour culinary products -- dietary supplements -- carrageenans -- seaweed -- cystosis --
Анотація:
Встановлено, що використання функціональних композицій з білково-жирової добавки "Супер" ЕКО, дієтичної добавки з морської водорості чистозіри, карагінану забезпечує утворення тістового та фаршевого напівфабрикату, наближеного за структурно-механічними показниками до традиційного тіста та фаршу.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|