Наукове обґрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / В. І. Оболкіна . - Київ : [б. в.], 2006. - 40 с. - Б. ц.
УДК
664.143.6
664.682
Ключові слова: комбіновані кондитерські вироби -- технологія виробництва -- комбинированные кондитерские изделия -- технология производства -- combined confectionery products -- production technology --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах