663.241
Т 35
.
Інтенсифікація масопереносу при виробництві кріпких напоїв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / В. Г. Терзієв ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 18 с. - Б. ц.

УДК
663.241
015.23

Ключові слова: алкогольні напої -- екстрагування -- масоперенесення -- міцні напої -- спиртні напої -- алкогольные напитки -- экстрагирование -- массоперенос -- крепкие напитки -- спиртные напитки -- alcohol -- extraction -- mass transfer -- strong drinks -- alcoholic beverages --
Анотація:
В роботі сформульована і доведена наукова гіпотиза, суть якої в тому, що при комбінованому впливі в процесі екстрагування мікрохвильовим полем виникає додатковий потужний механізм переносу - бародифузія, що в десятки раз інтенсифікує масовіддачу.
Додаткові точки доступу: