
>
664.83
К 56
Ковтун, Аліна Володимирівна.Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 16.12.2020 / А. В. Ковтун ; наук. керівник В. М. Ковбаса ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 18-19. - Б. ц.
Ключові слова: формовані картопляні чіпси -- висівки -- жмих -- кріопорошки -- випікання-висушування -- формируемые картофельные чипсы -- отруби -- жмых -- криопорошки -- выпечка-высушивание -- molded potato chips -- bran -- cake -- cryopowders -- baking-drying --
Додаткові точки доступу:
Ковбаса, Володимир Миколайович\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
К 56
Ковтун, Аліна Володимирівна.
УДК | |
664.83 |
Ключові слова: формовані картопляні чіпси -- висівки -- жмих -- кріопорошки -- випікання-висушування -- формируемые картофельные чипсы -- отруби -- жмых -- криопорошки -- выпечка-высушивание -- molded potato chips -- bran -- cake -- cryopowders -- baking-drying --
Додаткові точки доступу:
Ковбаса, Володимир Миколайович\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-5437 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|