637.352.004.12
Р 98
.
Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Н. О. Рябченко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 19 с. - Б. ц.

УДК
637.352.004.12

Ключові слова: білки -- біологічна цінність -- дієтична добавка -- мікроелементи -- сири м'які -- сирна сироватка -- сироватка -- споживчі властивості товарів -- якість -- белки -- биологическая ценность -- диетическая добавка -- микроэлементы -- сыры мягкие -- творожная сыворотка -- сыворотка -- потребительские свойства товаров -- качество -- proteins -- biological value -- dietary supplement -- trace elements -- soft cheeses -- cheese whey -- serum -- consumer properties of goods -- quality --
Анотація:
Доведено доцільність використання дієтичної добавки "Ламідан" і альбумінної маси в складі рецептур м'яких розсільних сирів для підвищення їх біологічної цінності.
Додаткові точки доступу: