
>
663.834-027.3
Б 77
Божко, Тетяна Василівна.Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Т. В. Божко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2016. - 23 с. - Б. ц.
Ключові слова: десерти -- лікери -- споживні властивості -- цикорлакт -- яєчні жовтки -- десерты -- ликеры -- потребительские свойства -- яичные желтки -- desserts -- liqueurs -- consumption properties -- cicorlact -- egg yolks --
Анотація:
Обґрунтовано взаємодію білково-вуглеводного комплексу цикорлакту та фосфатидів яєчних жовтків при формуванні та стабілізації емульсії дисертних емульсійних крем-лікерів протягом гарантійного терміну зберігання. Експерементально підтверджено зниження навантаження спирту на організм людини при споживанні розроблених десертних емульсійних крем-лікерів. Удосконалено класифікацію лікерів, представлених на українському ринку, із застосуванням фасетного підходу і методику оцінювання якості десертних емульсійних крем-лікерів за органолептичними, фізико-хімічними показниками та показниками безпечності.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Б 77
Божко, Тетяна Василівна.
УДК | |
663.834-027.3 | |
637.414 | |
641.87 |
Ключові слова: десерти -- лікери -- споживні властивості -- цикорлакт -- яєчні жовтки -- десерты -- ликеры -- потребительские свойства -- яичные желтки -- desserts -- liqueurs -- consumption properties -- cicorlact -- egg yolks --
Анотація:
Обґрунтовано взаємодію білково-вуглеводного комплексу цикорлакту та фосфатидів яєчних жовтків при формуванні та стабілізації емульсії дисертних емульсійних крем-лікерів протягом гарантійного терміну зберігання. Експерементально підтверджено зниження навантаження спирту на організм людини при споживанні розроблених десертних емульсійних крем-лікерів. Удосконалено класифікацію лікерів, представлених на українському ринку, із застосуванням фасетного підходу і методику оцінювання якості десертних емульсійних крем-лікерів за органолептичними, фізико-хімічними показниками та показниками безпечності.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|