636.084
К 12
.
Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зерна і силосу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.02 Годівля тварин і технологія кормів : захищена 11.11.1998 / О. Ф. Кавун ; наук. керівник М. Ф. Кулик ; Ін-т кормів УААН, Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - Вінниця : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.

УДК
636.084

Ключові слова: консерванти -- корм -- вологе зерно -- пропіонова кислота -- сапоніт -- аліцин -- зерно гірчиці білої -- консерванты -- влажное зерно -- пропионовая кислота -- сапонит -- аллицин -- семена горчицы блой -- conservants -- forage -- damp grain -- propionic acid -- saponit -- allicin -- seeds of mustard white --
Додаткові точки доступу: