
>
637.521.47
К 78
Крамаренко, Дмитро Павлович.Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.10.2007 / Д. П. Крамаренко ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
Ключові слова: молочно-білкові фарші -- цистозіра -- йодовмісна добавка -- молочно-білковий концентрат -- концентрат зі сколотин -- молочно-белковые фарши -- цистозира -- йодосодержащая добавка -- молочно-белковый концентрат -- концентрат из пахты -- milk-protein stuffing -- cystoseira -- iodic supplement -- milk-protein concentrate -- concentrate of buttermilk --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці технології молочно-білкових фаршів (МБФ) з використанням йодовмісної добавки цистозіри “Барба-йод”, яка є продуктом переробки бурих морських водоростей. Досліджено поліфенольний комплекс і антиоксидантні властивості добавки цистозіри.Отримані данні про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин (МБКС). Встановлено вплив добавки цистозіри на фізико-хімічні процеси, що відбуваються при заморожуванні-відтаюванні фаршевих мас. Обґрунтовано та розроблено технології МБФ на основі МБКС з добавками цистозіри. Визначено харчову цінність виробів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості. Розроблено та затверджено нормативну документацію на МБФ з йодовмісною добавкою цистозіри, а також рекомендації з їх використання в технологіях кулінарної продукції. Здійснено впровадження нових технологій в підприємствах агропромислового комплексу та підприємствах харчування.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
К 78
Крамаренко, Дмитро Павлович.
УДК | |
637.521.47 | |
637.13 | |
665.939.35 |
Ключові слова: молочно-білкові фарші -- цистозіра -- йодовмісна добавка -- молочно-білковий концентрат -- концентрат зі сколотин -- молочно-белковые фарши -- цистозира -- йодосодержащая добавка -- молочно-белковый концентрат -- концентрат из пахты -- milk-protein stuffing -- cystoseira -- iodic supplement -- milk-protein concentrate -- concentrate of buttermilk --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці технології молочно-білкових фаршів (МБФ) з використанням йодовмісної добавки цистозіри “Барба-йод”, яка є продуктом переробки бурих морських водоростей. Досліджено поліфенольний комплекс і антиоксидантні властивості добавки цистозіри.Отримані данні про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин (МБКС). Встановлено вплив добавки цистозіри на фізико-хімічні процеси, що відбуваються при заморожуванні-відтаюванні фаршевих мас. Обґрунтовано та розроблено технології МБФ на основі МБКС з добавками цистозіри. Визначено харчову цінність виробів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості. Розроблено та затверджено нормативну документацію на МБФ з йодовмісною добавкою цистозіри, а також рекомендації з їх використання в технологіях кулінарної продукції. Здійснено впровадження нових технологій в підприємствах агропромислового комплексу та підприємствах харчування.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозиторій |