Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадіційної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 24.12.2014 / І. Ф. Улянич ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
636.085.5
Ключові слова: екструдування -- плодоовочева сировина -- фізичні властивості -- якість -- кормова суміш -- экструдирование -- плодоовощное сырье -- физические свойства -- качество -- кормовая смесь -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)