>
637.524
А 91
Асауляк, Альона Василівна.Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / А. В. Асауляк ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2010. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: біфідобактерії -- варено-копчені ковбаси -- денітрифікуючи мікроорганізми -- нітрати -- сирокопчені ковбаси -- бифидобактерии -- варено-копченые колбасы -- денитрифицирующие микроорганизмы -- нитраты -- сырокопченые колбасы -- bifidobacteria -- boiled and smoked sausages -- denitrifying microorganisms -- nitrates -- raw smoked sausages --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології варених, варено-копчених та сирокопчених ковбасних виробів зі зніженим вмістом нітриту натрію за рахунок цілеспрямованого використання стартових культур.
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
А 91
Асауляк, Альона Василівна.
| УДК | |
| 637.524 | |
| 546.173-026.24 |
Ключові слова: біфідобактерії -- варено-копчені ковбаси -- денітрифікуючи мікроорганізми -- нітрати -- сирокопчені ковбаси -- бифидобактерии -- варено-копченые колбасы -- денитрифицирующие микроорганизмы -- нитраты -- сырокопченые колбасы -- bifidobacteria -- boiled and smoked sausages -- denitrifying microorganisms -- nitrates -- raw smoked sausages --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології варених, варено-копчених та сирокопчених ковбасних виробів зі зніженим вмістом нітриту натрію за рахунок цілеспрямованого використання стартових культур.
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|