Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів : захищена 04.03.2015 / Т. М. Маєвська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2014. - 24 с. - Бібліогр.: с. 16-20
УДК
664.95
Ключові слова: аноліт -- католіт -- короп звичайний -- модорі -- промитий фарш -- процес промивання -- суварі -- анолит -- католит -- карп обыкновенный -- модори -- промытый фарш -- процесс промывания -- сувори -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)