Якість і безпека м'ясопродуктів, отриманих в несприятливих екологічно-епізоотехнічних умовах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / С. В. Гирич ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2004. - 20 с. - Б. ц.
УДК
637.5.05
614.31
Ключові слова: м'ясо -- мікроскопія -- субпродукти -- мясо -- микроскопия -- субпродукты -- meat -- microscopy -- offal -- Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах