
>
637.3
М 69
Михайлицька, Ольга Романівна.Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 09.02.2006 / О. Р. Михайлицька ; наук. керівник Р. Й. Кравців ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
Ключові слова: сир твердий сичужний -- бактеріальні композиції -- закваска -- мікрофлора -- мікроелемент -- якість -- визрівання -- сыр твердый сычужный -- бактериальные композиции -- микрофлора -- микроэлемент -- качество -- созревание -- hard rennet cheese -- bacterial compositions -- staters -- microflora -- trace element -- quality -- ripening --
Додаткові точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
М 69
Михайлицька, Ольга Романівна.
УДК | |
637.3 |
Ключові слова: сир твердий сичужний -- бактеріальні композиції -- закваска -- мікрофлора -- мікроелемент -- якість -- визрівання -- сыр твердый сычужный -- бактериальные композиции -- микрофлора -- микроэлемент -- качество -- созревание -- hard rennet cheese -- bacterial compositions -- staters -- microflora -- trace element -- quality -- ripening --
Додаткові точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1228 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|