Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Л. С. Шишко . - Одеса : [б. в.], 2001. - 18 с. - Б. ц.
УДК
664.8.047
Ключові слова: сушіння -- темп сушіння -- тепломасоперенос -- харчова сировина -- числові методи -- сушка -- темп сушки -- тепломассоперенос -- пищевое сырье -- числовые методы -- drying -- drying rate -- heat and mass transfer -- food raw materials -- numerical methods --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах