
>
Україна, МПК A23C 19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. Бірка, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2014 05304 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 27.04.2015, Бюл. № 8. - 9 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, А.
Крапівницька, І. О.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, А.
Крапівницька, І. О.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |