
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Андріана Бірка, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201405254 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, І. О.
Колесник, А. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Бірка, Андріана
Обозна, М. В.
Гарнцарек, З. Е.
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, І. О.
Колесник, А. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Бірка, Андріана
Обозна, М. В.
Гарнцарек, З. Е.
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |