
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, І. О. Крапівницька, Андріана Бірка, М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201405271 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 8 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Д. О.
Крапівницька, І. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Обозна, М. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Д. О.
Крапівницька, І. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Обозна, М. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |