
>
Україна, МПК A23L1/27.
Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, А. М. Чуйко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200608618 ; Заявл. 31.07.2006 ; Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Чуйко, А. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Чуйко, А. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |