
>
Україна, МПК A23G3/34, A21D13/80.
Спосіб виготовлення здобного печива [Текст] / М. Л. Серік, І. П. Холобцева, О. В. Самохвалова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202006551 ; Заявл. 12.10.2020 ; Опубл. 24.02.2021, Бюл. № 9. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Холобцева, І. П.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Холобцева, І. П.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |