
>
Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30.
Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, В. А. Купцова, В. В, Міщенко, О. С. Трохименко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201808018 ; Заявл. 18.07.2018 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Вельмісов, О. П.
Купцова, В. А.
Міщенко, В. В,
Трохименко, О. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Вельмісов, О. П.
Купцова, В. А.
Міщенко, В. В,
Трохименко, О. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |