
>
Україна, МПК A23L 21/10, A23L 19/00, A23L 21/12.
Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2018 08342 ; Заявл. 30.07.2018 ; Опубл. 10.04.2019, Бюл. № 7. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бабаєв, С. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бабаєв, С. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |