
>
Україна, МПК A21D8/02.
Спосіб приготування хлібобулочних виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, А. І. Руденко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. В. Голік, С. Ю. Діденко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201105683 ; Заявл. 04.05.2011 ; Опубл. 25.11.2011, Бюл. № 22. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Руденко, А. І.
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Голік, О. В.
Діденко, С. Ю.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Руденко, А. І.
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Голік, О. В.
Діденко, С. Ю.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |