
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606040 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Федак, Наталя Василівна
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Федак, Наталя Василівна
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |