
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. І. Усатюк, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606059 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 9 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Усатюк, С. І.
Чуйко, Л. О.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Усатюк, С. І.
Чуйко, Л. О.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |