
>
Україна, МПК A23G3/34.
Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Тищенко, В. С. Вовк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201613510 ; Заявл. 28.12.2016 ; Опубл. 10.10.2018, Бюл. № 19. - 7 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Тищенко, Ольга Павлівна
Вовк, В. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Тищенко, Ольга Павлівна
Вовк, В. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |