
>
Україна, МПК A23L21/10.
Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, А. О. Філоненко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201703852 ; Заявл. 19.04.2017 ; Опубл. 11.09.2017, Бюл. № 17. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Філоненко, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Філоненко, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |