
>
Україна, МПК A23L 1/01, A23L 1/025, A47J 37/00.
Спосіб жарення м'яса [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв ; власник Вищ. навч. заклад УКООПСПІЛКИ «Полтав. ун-т економіки і торгівлі». - № a201204451 ; Заявл. 09.04.2012 ; Опубл. 12.05.2014, Бюл. № 9. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, В. О.
Фарісєєв, А. Г.
Вищ. навч. заклад УКООПСПІЛКИ «Полтав. ун-т економіки і торгівлі»\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, В. О.
Фарісєєв, А. Г.
Вищ. навч. заклад УКООПСПІЛКИ «Полтав. ун-т економіки і торгівлі»\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |