
>
Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, І. О. Крапівницька, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200909654 ; Заявл. 21.09.2009 ; Опубл. 10.03.2010, Бюл. № 5. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Поліщук, Г. Є.
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, В. В.
Крапівницька, І. О.
Перцевой, М. Ф.
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Міскіевич, Т. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Поліщук, Г. Є.
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, В. В.
Крапівницька, І. О.
Перцевой, М. Ф.
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Міскіевич, Т. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |