
>
Україна, МПК A01J25/00.
Спосіб виробництва плавленого сиру [Текст] / А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201401939 ; Заявл. 26.02.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Головко, Микола Павлович
Коваль, О. А.
Василенко, О. О.
Сорокіна, Н. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Головко, Микола Павлович
Коваль, О. А.
Василенко, О. О.
Сорокіна, Н. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |