
>
Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30.
Комбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, О. С. Вірко, Ю. В. Пономаренко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201710284 ; Заявл. 24.10.2017 ; Опубл. 12.03.2018, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Вірко, О. С.
Пономаренко, Ю. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Вірко, О. С.
Пономаренко, Ю. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |