
>
Україна, МПК A23L27/60.
Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201505111 ; Заявл. 25.05.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Т. І.
Крамаренко, Д. П.
Мазняк, З. О.
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Гафуров, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Т. І.
Крамаренко, Д. П.
Мазняк, З. О.
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Гафуров, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |