
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Андріана Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201405301 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 7 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, І. О.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бірка, Андріана
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Чуйко, Л. О.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Обозна, М. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, І. О.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бірка, Андріана
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Чуйко, Л. О.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Обозна, М. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |