
>
Україна, МПК A23L 1/317.
Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання [Текст] / В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова, К. В. Борисенко, А. С. Пернеровська ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2015 02451 ; Заявл. 19.03.2015 ; Опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Борисенко, К. В.
Пернеровська, А. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Борисенко, К. В.
Пернеровська, А. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |