
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Д. О. Бідюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606027 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Омельченко, Світлана Борисівна
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Бідюк, Д. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Омельченко, Світлана Борисівна
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Бідюк, Д. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |