
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Іващенко, Сергій Григорович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Кравченко, С. І.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т.\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Іващенко, Сергій Григорович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Кравченко, С. І.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т.\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |