
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Андріана Бірка, П. В. Іванніков, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201506929 ; Заявл. 13.07.2015 ; Опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1. - 16 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Бірка, Андріана
Іванніков, П. В.
Самолюк-Холодова, О. М.
Борисова, А. О.
Колесник, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Бірка, Андріана
Іванніков, П. В.
Самолюк-Холодова, О. М.
Борисова, А. О.
Колесник, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |