
>
Україна, МПК A22C 11/00, A23L 5/10, A23L 5/30.
Спосіб виробництва варених ковбасних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Р. Л. Нестреляй, Ю. М. Горшенін ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 03114 ; Заявл. 29.03.2019 ; Опубл. 10.10.2019, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Нестреляй, Р. Л.
Горшенін, Ю. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Нестреляй, Р. Л.
Горшенін, Ю. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |