
>
Україна, МПК A23L1/01.
Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, О. С. Юнашова, Н. Ю. Карлюкіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 2004031918 ; Заявл. 16.03.2004 ; Опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Юнашова, О. С.
Карлюкіна, Н. Ю.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Юнашова, О. С.
Карлюкіна, Н. Ю.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |