
>
Україна, МПК A23L 1/05.
Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, В. І. Ладика, А. Бірка, Н. І. Петрівна, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2014 08597 ; Заявл. 28.07.2014 ; Опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, М. В.
Маренкова, Т. І.
Гурський, Петро Васильович
Ладика, В. І.
Бірка, А.
Петрівна, Н. І.
Перцевой, М. Ф.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Сум. нац. аграр. ун-т\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, М. В.
Маренкова, Т. І.
Гурський, Петро Васильович
Ладика, В. І.
Бірка, А.
Петрівна, Н. І.
Перцевой, М. Ф.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Сум. нац. аграр. ун-т\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |