
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Андріана Бірка, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201405263 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.1014, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Крапівницька, І. О.
Чуйко, Л. О.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Обозна, М. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Крапівницька, І. О.
Чуйко, Л. О.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, А. В.
Обозна, М. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |