
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Андріана Бірка, М. Ф. Перцевой, А. В. Колесник, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201405302 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Борисова, А. О.
Крапівницька, І. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Колесник, А. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Борисова, А. О.
Крапівницька, І. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Колесник, А. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |