
>
Україна, МПК A23G1/30, A23G1/34, A23G1/48, A23G3/00 .
Спосіб виробництва кондитерської глазурі [Текст] / Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. В. Кузнецов, А. А. Верешко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201702711 ; Заявл. 23.03.2017 ; Опубл. 28.08.2017, Бюл. № 16. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Городиська, О. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Марущенко, А. С.
Кузнецов, О. В.
Верешко, А. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Городиська, О. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Марущенко, А. С.
Кузнецов, О. В.
Верешко, А. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |