
>
Україна, МПК A22C25/00.
Спосіб комплексної переробки риби [Текст] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, Л. Ф. Товма ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201001244 ; Заявл. 08.02.2010 ; Опубл. 25.08.2010, Бюл. № 16. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Товма, Л. Ф.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Товма, Л. Ф.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |