
>
Україна, МПК A21D13/00.
Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси [Текст] / О. І. Черевко, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, О. В. Горбань ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201008711 ; Заявл. 12.07.2010 ; Опубл. 10.02.2011, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Горбань, В. Г.
Артеменко, Віктор Станіславович
Горбань, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Горбань, В. Г.
Артеменко, Віктор Станіславович
Горбань, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |