
>
Україна, МПК A23G9/32.
Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності [Текст] / О. І. Черевко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, В. М. Козлов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200501539 ; Заявл. 21.02.2005 ; Опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Шевченко, О. Є.
Дюкарева, Г. І.
Козлов, В. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Шевченко, О. Є.
Дюкарева, Г. І.
Козлов, В. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |