
>
Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, Д. Ю. Прасол, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгілі. - № u200802565 ; Заявл. 28.02.2008 ; Опубл. 26.08.2008, Бюл. № 16. - 12 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Крапивницька, І. О.
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Ю. О.
Прасол, Д. Ю.
Димитриєвич, Л. Р.
Перцевой, М. Ф.
Бідюк, Д. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгілі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Крапивницька, І. О.
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Ю. О.
Прасол, Д. Ю.
Димитриєвич, Л. Р.
Перцевой, М. Ф.
Бідюк, Д. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгілі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |