
>
Україна, МПК A23L1/317, A23J1/10.
Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, А. О. Колесник, М. Л. Серік, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200511040 ; Заявл. 21.12.2005 ; Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Колесник, Аліна Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Колесник, Аліна Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |