
>
Україна, МПК A23L1/24.
Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу [Текст] / І. В. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306531 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Іван Володимирович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Полупан, Валентин Вадимович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Іван Володимирович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Полупан, Валентин Вадимович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |