
>
Україна, МПК G01N33/02, G01N27/00.
Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602527 ; Заявл. 15.03.2016 ; Опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Железняк, З. В.
Фощан, Андрій Леонтійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Железняк, З. В.
Фощан, Андрій Леонтійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |